Forebyggelse og behandling af herpes virus

På de øvrige sider kan du finde almen information om de mest almindelige former for herpes (herunder “forkølelsessår” og herpes på kønsdelene). På denne side finder du konkrete råd til, hvordan du på en naturlig og bæredygtig måde kan mildne, forkorte og forhåbentlig helt undgå herpesudbrud og forkølelsessår uden brug af plastre, medicinske cremer og kemiske salver eller receptpligtig medicin med uønskelige bivirkninger.

Kvinde med sund mund uden forkølelsessår på læberne

Herpes kur

Vi lover dig ikke en decideret mirakel-kur mod herpes, men du får en masse gode og let anvendelige råd og vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt undgår hyppige herpesudbrud og forkølelsessår, samt forslag til hvordan du behandler disse, hvis uheldet alligevel er ude.

Forebyggelse af herpes

Når det kommer til forebyggelse af udbrud af forkølelsessår og herpes, er det bedste, du kan gøre at fokusere på din generelle sundhed. Det behøver hverken at koste en masse tid eller penge at opbygge og vedligeholde et stærkt immunforsvar og i forhold til herpesvirus er det uden sammenligning den bedste behandling og forebyggelse, der findes. Med sund og varieret kost, moderat motion, gode søvnvaner og få naturlige midler såsom CBD olie, L-Lysine, Moringa og Aloe Vera, kan du nå rigtig langt og blive de plagsomme udbrud kvit!